EEN ON-LINE AFSPRAAK MAKEN

Onderstaand formulier geeft u de mogelijkheid om online een afspraak [ook in de avond en op zaterdag] te maken. Klik hier voor uw eigen kalender.
Wanneer de gewenste afspraak mogelijk is, wordt deze binnen 24 uur bevestigd. Als dit tijdstip al is geboekt, wordt er contact met u opgenomen om te overleggen voor een alternatief.

U kunt natuurlijk ook bellen voor een afspraak [bij voorkeur tussen 9.00 en 10.00 uur]
Om ongestoord aandacht te kunnen geven, neem ik tijdens een behandeling geen telefoon aan. Na het inspreken van een boodschap, wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Route/Adres Foot Balance Medisch Pedicure Valkenswaard

LET OP!
De klant moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan Pedicure Foot Balance Valkenswaard melden. Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, mag Pedicure Foot Balance Valkenswaard 50% aanpassen naar 100% van het honorarium voor de afgesproken behandeling aan de cliënt berekenen. Indien de cliënt meer dan vijf minuten later dan de afgesproken tijd in de praktijk komt, mag Foot Balance Pedicure Valkenswaard de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen.
Pedicure Foot Balance Valkenswaard moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de afspraak aan de klant melden.
Beide partijen hoeven zich niet aan deze verplichtingen te houden, indien zij gehinderd worden door overmacht. Overmacht omvat datgene wat de wet en jurisprudentie daarover zegt.

Kempischebaan 136
5552 KD Valkenswaard
T 040 - 8423 370
M 06 - 4614 9748

Naam

Geslacht

Adres

Woonplaats

Telefoon

E-mail

Bericht

Gewenste dag/maand

 

Gewenste tijd:

 

Diabetespatiënt:    ja nee
Reumapatiënt:       ja nee


Design Mworks 2017 Contact - your source for webdesign